Blog

Pantalles protectores COVID-19

Plafó atenció al públic – Et fem el plafó a mida! 

Plafó plegable per a protegir taules oficina,
mostrador atenció al públic i obertures
poc confinades.
Ràpid de col·locar, sense instal·lació prèvia
i de mesures estandarditzades o fet a mida.
Fabricació artesanal de fusta massissa i plafó
transparent de metacrilat d’alta resistència.
Fabricació exclusiva o en sèrie.
Si tens cap altre idea, la portem a terme.
Preu a consultar.

PROTECTOR DE FUSTA acabat Blanc

casetes i fustetes

Coses petites que ens proporcionen grans moments.

Us proposem qualsevol de les nostres mostres. Totes, sense estelles, polides i servides en fusta massissa. Les podeu decorar com vulgueu amb els vostres nanos. Us posem la matèria… vosaltres hi poseu la imaginació per a que sorgeixi la màgia.

Aquesta comanda es de la nostra clienta i amiga Ster, amb un gust i unes mans prodigioses! Material dissenyat per @destinoisla

IMG_5902.JPG

Noves propostes

Hem començat amb una linea de petits objectes de provenen de retalls de fusta dels nostres treballs i les convertim en petites maravelles pels mes petitons de la casa!

Espero que us agradin tant com a nosaltres!!

@nuriabassas

 

Un trosset meu

Aún que mis estudios tienen poco que ver con la decoración (programador informático), el negocio familiar en dos generaciones ha ido ligado a la carpintería, y mi gran pasión siempre ha sido restaurar, reciclar y modernizar muebles, al fallecer mi padre heredé su taller y su amor por el oficio. Hoy mi vida es la madera, y la de mi propia familia a la que he arrastrado!. Tengo formación puntual por seminarios y mucha curiosidad. Soy muy autodidacta en todos los campos. Nuestro reto ahora se basa en la formación. Nuestro sector,  el de la carpintería,  está en horas críticas y ser mujer frente a un negocio de hombres, aún no sé si me ha ayudado o perjudicado .. no me importa. MI PASIÓN ES MI OFICIO!  Siempre prometo dar lo mejor de mi misma y de mi gente en todos los proyectos que realizamos.